Snygga foton som posters hemma

By Date: 2021/06/04 in Foto, Tips

Visst har det gått otroligt fort framåt med fotografering. Det var inte så länge sedan du lämnade in filmrullen till framkallning, fick vänta en vecka innan det var klart. Hur spännande var det inte att vänta på att få hämta ut bilderna?

Proffs eller ej

Numera är ju allt digitalt vare sig du är proffs eller ej. Det går alldeles utmärkt att ta foton med mobilen så det enda som behövs är ett motiv du tycker om samt en stadig hand. Att ta bort dåliga eller beskära foton är ingen konst längre ens för en amatör.

Mycket inspiration när du väl har börjat

Eftersom kvaliteten har blivit så mycket bättre med åren är det många som blir inspirerade att göra något extra med sina underbara foton. Varför inte rama in foton från något speciellt tillfälle eller lyckades du knäppa en av dessa ögonblicksfoton som visar något riktigt intressant.

Har du inte sett alla som lägger upp foton på olika maträtter på Facebook? Sätt upp dina foton på maträtter och dekorera väggen hemma i köket istället. Det kommer bli hur tufft som helst. För att få lite mera inspiration, välj något passande och med rätt ramar blir det något väldigt speciellt. Låt fantasin flöda med de foton du redan har.