Övrig nödvändig utrustning

By Date: 2019/01/07 in Film, Foto, Tips

Som fotograf så blir det lätt att man skaffar på sig en hel del utrustning för att kunna fotografera. Det är inte bara kamera i dagsläget som man använder sig av. Det kan vara drönare och Go Pro utrustning för att använda sig av vid olika tillfällen.

Go Pro kamera

Det kan vara kul att experimentera med olika Go Pro kameror. Det är små actionkameror som kan utsättas för relativt mycket press. Det går att montera en sådan kamera på det mesta och är som oftast tåligare än vad en vanlig kamera är. Har du redan någon form av Go Pro kamera och om du saknar något så finns det massor med tillbehör och utrustning som kan vara bra att skaffa sig. Det finns bland annat justerbara huvudfästen eller hela tillbehörskit som kan vara intressant för din utrustning.

Drönare

Det går mycket väl att montera en Go Pro kamera på en drönare om det inte redan finns en inbyggd. Med en drönare så kan du filma och ta bilder på ett helt annat sätt än med en kamera som du har i handen. Utvecklingen av drönare har gått snabbt framåt och du kan för en relativt billig peng köpa dig drönare idag. Som förstagångsdrönare så ta dig tid att se till att allt är laddat och klart för din första flygning. Börja med att lyfta och landa utan att gå så högt, allt eftersom du känner att du hanterar din drönare kan du flyga högre och längre.