Köptips – kamera

By Date: 2015/06/02 in Tips

Bilder är något som blivit väldigt populärt att ta på senare år, troligtvis för att det blivit så mycket enklare än det var förr och att man slipper begränsa sig till en filmrulle med 24 eller 36 bilder och framför allt eftersom man i stort sett alltid bär med sig en kamera i form av kameran man har i sin mobil. Vill man ta bättre bilder krävs dock att man har en riktig kamera och just därför kommer här några tips på saker som kan vara bra att tänka på när man ska köpa kamera.

Hur mycket bilder kommer man att ta?

En fråga man bör ställa sig är hur mycket bilder man kommer att ta. Skall man i huvudsak ta bilder endast vid ett fåtal tillfällen kanske en enklare kompaktkamera räcker. Ska man däremot ta mycket bilder och dessutom vill ha riktigt bra bilder kanske det kan vara värt att satsa på en systemkamera som numera faktiskt inte kostar mer än 3 000-4 000 kr.

Tillbehör

Lite tillbehör till sin kamera kan förstås också vara bra att köpa, kanske framför allt ett bra minneskort så man kan ta mycket bilder, men även extra batteri och kameraväska kan vara bra att köpa.