Dokumentera dina sportsliga aktiviteter

By Date: 2020/04/01 in Film, Foto, Tips

Om du håller på med någon form av sport så kanske du vill dokumentera dina sportliga aktiviteter. Då kanske inte det är en systemkamera som du har med dig. Det gäller att anpassa utrustningen så det inte tar för stor plats och hindrar dig i ditt utövande av aktivitet.

Garmin är en stor leverantör av bra utrustning och som finns hos bland annat Sportamore. Oavsett sport så kan du använda dig av deras VIRB Ultra 30 som är en actionkamera för alla dina äventyr. Den filmar i Ultra-HD i 4K och är stadig och jämn inspelning. Så oavsett vilken terräng du befinner dig i så får du en stabil bild utan skakningar. Den har även handsfree vilket innebär att du kan med röststyrning ta foton eller stoppa inspelningen om du så önskar. Den har även inbyggd GPS vilket kan vara intressant för att se var man befunnit sig under sitt äventyr.

Köp även fästen som gör att du kan sätta fast din kamera på din cykel, surfbräda eller annat som du använder dig av. Med GoPro och Grab Bag så får du flera olika alternativ för montering av din kamera. Det finns även ett GoPro fäste för ditt cykelstyre som gör det enkelt för montering av kameran om du ger dig ut på din cykel. Det gäller att den sitter ordentligt om du är ute på ett riktigt actionäventyr. Man vill ju inte att kameran ska lossna under det man är aktiv och filmar. Se till att den sitter ordentligt oavsett vilken sport som du utför.